Moonchild is er ook voor ouders, vaders, moeders of verzorgers.

Soms is het fijn om iemand te hebben die even met je meedenkt, vanaf een afstandje kijkt of een luisterend oor biedt als het thuis pittige tijden zijn met je kind. Want laten we eerlijk zijn het blijft een uitdaging om altijd maar in alle rust en kalmte te reageren op het gedrag van je kind. Zeker in deze drukke tijden, als je moe bent aan het einde van de dag of als je gewoon te veel aan je hoofd hebt.

Ik betrek de ouders vanaf het begin bij het coachtraject waardoor ze meer inzicht krijgen in de huidige situatie (hulpvraag) en ontwikkelingsfase van hun kind. Want ook voor ouders betekent het dat in elke ontwikkelingsfase van hun kind weer een andere vaardigheid wordt vraagt voor de opvoeding of ondersteuning.

 

U

Ik onderzoek je hulpvraag

 
Tijdens deze (ouder)sessies onderzoeken we jouw hulpvraag en behoeften als ouder, waar loop je tegenaan of waar heb je moeite mee. Door het inzicht in het gedrag van je kind te vergroten ontstaat er meer (be)grip en ontwikkel je vanzelf handvatten.
v

Communicatie in ontwikkeling

Het gedrag van je kind kun je zien als ‘communicatie-in-ontwikkeling’. Hij probeert zich te uiten via zijn gedrag. Waar dat als baby huilen is om aan te geven dat het honger heeft, ontwikkelt dat uiten zich langzaam via de ontwikkeling van de taal tot benoemen wat hij voelt of ervaart.

Opvoeding vraagt veel

 
Kinderen opvoeden vraagt empathie, kwetsbaarheid, moed en heel veel engelengeduld! Blijf vooral ook nieuwsgierig en wees lief en zacht voor jezelf want we doen allemaal ons stinkende best! Graag help ik je kind en jou als ouder op pad.

‘Do the best you can until you know better.
Then when you know better do better.’
– Maya Angelou

Gedurende het coachingstraject van je kind kan ik ook jou als ouder begeleiden waardoor je het proces van je kind beter begrijpt en kan helpen ondersteunen.

Oudercoaching kan ook uitkomst bieden voor als de kinderen jonger zijn dan de leeftijd die ik coach in mijn praktijk of als kinderen zelf niet willen. Ook kan het zo zijn dat je als ouder meer van een specifiek onderwerp wilt weten, waar ik meer over kan vertellen. Afhankelijk van je hulpvraag zijn dit een of enkele gesprekken.

contact

info@moonchildamsterdam.nl
+31 6 55745396

Adres:
Rubensstraat 20H
1077 MR Amsterdam

 

online kennismaken

Alvast kennis maken en vragen stellen
via Zoom of Teams?

Plan hier je afspraak.

moonchild

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement