Just like the moon,
every child goes through phases

moonchild

Je kind weer in balans

Een kind maakt in zijn eerste levensjaren een enorme ontwikkeling en groei door, in elke fase vormen zich nieuwe vaardigheden. Lopen en praten zijn daar zichtbare voorbeelden van. Tijdens deze fysieke ontwikkelingsfase begint het met omdraaien en kruipen en kunnen we onze kinderen op een makkelijke en goede manier vaak zelf uitdagen en begeleiden. Door veel te oefenen en met vallen en opstaan krijgt het kind het lopen uiteindelijk onder de knie.

Hoe ouder kinderen worden hoe minder zichtbaar de ontwikkelingsfasen zijn. Vanaf ongeveer het 7de levensjaar beginnen de cognitieve vaardigheden zich te ontwikkelen en daarna komt de sociaal-emotionele fase. Kinderen zijn continu in ontwikkeling en ervaren van alles maar kunnen dat in het begin nog niet altijd goed onder woorden brengen en tijdens deze fasen uit een kind zich voornamelijk via zijn gedrag. Gedrag dat we als ouders niet altijd begrijpen.

Vertoont jouw kind moeilijk gedrag, zit het niet lekker in zijn vel, wordt je kind gepest worden, of heeft het faalangst of een gebrek aan zelfvertrouwen? Tijdens het begeleiden van je kind ontstaat er inzicht, begrip en krijgt het handvatten om zelf de balans te kunnen herstellen. Samen met je kind ga ik op zoek naar wat het nodig heeft weer om in zijn kracht te komen en om verder te kunnen groeien vanuit een stevige basis.

Ook als ouder kun je bij me terecht voor ondersteuning tijdens de ontwikkelingshobbel van je kind. Je krijgt inzicht en handvatten zodat je je kind op de juiste wijze kunt ondersteunen bij zijn hulpvraag.
Graag help ik je kind en jou verder op jullie pad.

Contact

In mijn praktijk geef ik je kind alle ruimte voor het verkrijgen van inzicht in zijn gevoelens, gedachten en gedrag. Je kind krijgt handvatten en meer zelfvertrouwen maar ook ervaart het meer balans, rust en plezier in het leven!

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid
– Aristoteles

contact

info@moonchildamsterdam.nl
+31 6 55745396

Adres:
Rubensstraat 20H
1077 MR Amsterdam

 

online kennismaken

Alvast kennis maken en vragen stellen
via Zoom of Teams?

Plan hier je afspraak.

moonchild

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement